2011. január 24., hétfő

Brett Favre....

        Két évvel ezelőtt szerettem bele az amerikai fociba. Korábban nem igazán értettem a - felületességem miatt- mi a fenét esznek emberek azon, hogy sok ember egy kupacban van 3-4 másodpercenként. Aztán a SportTV-n, Faragó Richárd,  Hollai Olivér, Kovács Sándor, Udvardi Gyula, Bencsics Márk, szakértő és lelkes közvetítései nyomán beleszerettem ebbe a játékba. Kemény, férfias játék, melyben elképesztő technika repertoárt, taktikai tudást vonultatnak fel a csapatok. Ahol nyílt sisakos őszinte küzdelem van csapat és csapat és természetesen ember és ember között. Szenvedélyes játék. 
         Mint minden profi sportágnak így ennek is vannak természetesen kiemelkedő egyéniségei. Sajnos az NFL történetének egyik legnagyobb alakja már szinte biztosra vehetően visszavonult az idei szezon végeztével, ő pedig nem más mint BRETT FAVRE!
Elképesztően nagy teljesítményt nyújtott ez az ember, akinek a sportemberi nagysága, teljesítménye, Diego Maradonához, Michael Jordan-hez, vagy Pete Samprashoz hasonlítható. 
Nem ragozom tovább, a Wikipedia-n itt található a róla készült összefoglaló írás:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Brett_Favre
Elképesztő csúcsokat és sikereket tudhat magáénak! Óriási élmény számomra hogy láthattam még aktívpályafutának végén játszani. Sok sikert Brett, az életben is!


Kívülállóknak írom hogy az idei Super Bowl-t a:
Greenbay Packers v.s. Pittsburg Steelers játssza.
2011.Február. 06.-án (23:15) amit a Sport1 TV élőben közvetít. 
Aki teheti nézze meg.

Fotó forrása: Internet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése